17 Ocak 2013 Perşembe

World of Tanks Ücretsiz Online Tank Oyunu ( Türkçe Dil Destekli )


Sizlere Wolrd of tanks oyunundan bahsetmek istiyorum ücretsiz ve online olarak oynanan Simülasyon oyununda, tanklar ile savaş yapılarak rakip tanklarını strateji ve taktikler ile üslerini elegeçirmeye ve yok etmeye çalışıyoruz, Wargaming tarafından hazılanan World of tanks Kalitesiyle Xfire Top Ten Listesinde 6. sırada yerini alıyor. Wargaming oyuna eklediği fizik motoruy ile kalitesini, bir çıta daha yükseltti beğeniyle oynan oyun en güzel yanı ise altın kazanmanız için çeşitli eventeler düzenlemesi oyuna kayıt olmak ve ücretsiz olarak indirmek için buradan Wargaming internet sitesine gidebilirsiniz Türkiye Avrupa serverlarını kulanıyor. bu sayede oyunda lag sorunu fazla olmuyor tabiki bu sizin internet hızınız ile de alakalı bir durum

Oyun Başlıyor
World of tanks oyunu ücretsiz olarak oynanabilen bir oyundur. ilk olarak oyuna başladığınızda sizlere ücretsiz olarak tiar 1 tanklar veriyor bu tanklar ile oynayıp görevleri takip ederek daha hızlı oyuna adapte olabilirsiniz. wolrd of tanks oyunun da çeşitli haritalar da gerçekleşen savaşlar 15 vs 15 tanklar iki takımdan oluşuyor oyunda rakip takımın tanklarını yok etmeye veya üselerini ele geçirmeniz savaşaın bitmesi demek savaşta sizler bu simülasyon oyununda tankarı geliştirerek tiar 10 tanklara sahip olabilirsiniz.

Seviye ve Tanklar
Wolrd of tank oyunun da çeşitli tanklar ve bu tankların stratejik ve taktiksel yetenekeri savaşları kazanmanız açısından çok önmeli yere sahip

Hafif Tanklar: Görevi rakip tankların yerlerini takım arkadaşlarına gösterip rakiplerinizin topçu larını imha eden görevleri bulunuyor en büyük avantajları hızları.
Tank Avcıları: Görevi rakip tankara en büyük hasarı vererek öldürücü darbeler indirmek üst korunmasında ve bitrici vuruşlarıyla ünlü bu tanklar oyunda çok tercih edilen tanklardan dır.
Normal Tanklar: Görevi rakip tankara taktik ve strateji ve hız üstünlünü kullanıp ağır tanklarla birlikte hareket ederek düşman tanklar yok etmek için başarılı bir tank sınıfıdır.
Ağır Tanklar: Görevi rakip tankları durdurmak en dayanıklı zırh yapısna sahip olan ağır tanklar oyunda en güçlü tanklardan dır. en yüksek hasarı bu tanklar ve topçular vermektedir.
Topçular: Görevi oyunda tüm haritaya kuşbakışı olark gören bu tankar ( Shift tuşu ile kuşbakışı moduna girebilirsiniz.)  En yüksek hasarı veren bu topçulardır. Rakiperi tafaından sürekli hafif tankların rahatsız ettikleri bu tanklar gizlenme işlemini başarılı şekilde yapmaları en büyük özellikleridir ama zırh yapıları zayıf olmasına rağmen vuruş güçleri en yüksek tank sınıfıdır.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: 2.2 GHz Tek çekirdekli
Bellek: Windows XP için 1.5 GB, Windows Vista / 7 için 2 GB
Ekran kartı: GeForce 6800GT/ ATI X800 (256 MB bellekli DirectX 9.0c uyumlu kartlar)
HDD: 3.5 GB boş alan


Video

0 yorum:

Yorum Gönder