18 Ocak 2013 Cuma

Allods Online Ücretsiz Online Rol yapma oyunu ( Türkçe Seslendirme Destekli )


Sizlere Allods online oyunundan bahsetmek istiyorum ücretsiz oyunlar olarak sizlerin oyun oynarken keyif alacağınız tahmin ettiğim Allods online Türkçe seslendirme ile farklı bir deneyim olduğunu bilmenizi isterim. Mail.Ru Group tarafından hazılanan Allods online Multiplayer oyunlar arasında görsellik açısında gayet başarılı bir iş çıkardığını söylemek isterim, oyunun hikayesini okumak için buradan bilgi alabilirsiniz. Oyuna ücretsiz üye olmak ve indirmek için tamamen türkçe hazırlanan sitesine buradan ulaşabilir ve gerekli işlemleri yapabilirsiniz. indirme işleminiz bittikten sonra oyuna başlayalım isterseniz.


Oyun başlıyor
Allods online Fantastik bir MMORPG oyundur, level atlayarak görevler yaparak ilerleme sağlayabileceğiniz oyuna nasıl başlıyoruz. ilk olarak indirme ve kayıt işlemlerini tamamlayın. Oyuna giriş yaptığımızda sizden karakter seçmeniz sağlanıyor seçeneklerde
İttifak: Kanyalılar, Bodurlar ve Elfler bulunuyor.
İmparatorluk: Zadaganlılar, Orklar ve Yükselenler den oluşmakta
Bu ırklardan sınıflar şu sınıfları seçebiliriz. Savaşcı, Tapınak şovalyesi, Casus, Şifacı, Pagan, Büyücü, Kara büyücü, Mistik ve Ozan seçtiğimiz sınıf ile oyuna giriyoruz. silerin oyuna daha hızlı adapte olmanızı sağlamak ve basit kontrol bilgilerini öğrenmeniz için sizlere, başlar başlamaz görevler karşınıza çıkıyor görevleri başarı ile yerine getirdiğinizde sizlerin oyuna adapte olmanız daha da kolaylaşıyor, Allods online ücretsiz oyunun da görevleri yaparak daha hızlı level atlayabilirsiniz.

Görevler
Allods online da bir çok görevler var bunlardan bağzıları Dünya gizemleri, Öğretici, Günlük,
Tekrarlanabilir, Takım/Raid, PvP ve Genel olmak üzere çeşitli görev türleri vardır.

Meslekler
Allods online oyunun da sizlerin mesleğiniz olması çok iyi bu sayede oyun ekonomisin de gelir sağlayabileceğiniz bir takım işere sahip olabilirsiniz.
Toplayıcı meslekler Bitkicilik, Madencilik, El işi
Üretici meslekler Simyacılık, Demircilik, Dericilik, Terzilik

Astal Gemiler
Allods online oyunun da astal gemiler ile seyahat edebilirsiniz. astal gemi elde edebilmek için 35 levele ulaşmanız ve Astal gemi görevlerini tamamlamanız gerekiyor. Astal gemiler sayesinde arkadaşlarınız ile oyunda gilmeyen haritalara gidebilirsiniz ve Astal' keşfedebilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

2000 / Windows XP,  DirectX 9.0
Pentium III 1,5 GHz / AMD Athlon XP
512 МB Ram 
GeForceFX 5200 yada ATI Radeon 9550 / 9600 128 MB, Ekran Çözünürlüğü 800x600 ve üstü
8 GB Sabit Disk Alanı
Ses Kartı 
Adsl İnternet Bağlantısı (64 kbit/s)

Video

0 yorum:

Yorum Gönder