19 Ocak 2013 Cumartesi

Cross Fire ücretsiz online Aksiyon oyunu


Bu yazımızda sizler Cross Fire ücretsiz online Aksiyon oyunundan bahsetmek istiyoruz. Z8Games tarafından oyun sizlere heycanlı bir Aksiyon oyununun içersine çekiyor. Üyelik işlemleri ve Cross Fire oyununa ücretsiz kayıt işlemlerini ve indirme işlemlerini Buradan gerçekleştirebilirsiniz. oyunda sizlere çeşitli silahlar ve kıyafetler ile diğer oyunculara karşı üstünlüğünüzü kullanabilirsiniz. Oyun yeni gelişmelre ile birlikte sürekli güncelleniyor ve event ler sayesinde üyelerine değişik ödüller veriyor. İndirme ve kayıt işlemlerini tamamladıkdan sonra isterseniz oyuna başlayalım.

Oyun Başlıyor
Cross Fire Luncer ekranından gerekli güncelleme işlemlerini bitridikten sonra, oyun hesabımıza giriyoruz. karşınıza gelecek ilk ekranda sizden bir Karakter adı istenmektedir. Bu adımı da kolaylıkla gerçekleştirip oyuna başlıyoruz size ücretsiz olarak silah verilmekte bu silah sizde sürekli kalıcı bir silahtır tamir masrafını karşıladığınız sürece sizde kalacak, diğer silahlara sahip olmak için oyunda puan biriktirmeniz gerekiyor. Puanlar ile kaliteli silahlara sahip olabilirsiniz. şimdi yapmanız gereken rakip takımlar ile maçlara başlamak bir çok harita seçeneğiyle sizlere daha fazla Aksiyon sağlayan oyunda clan kurabilir veya herhangi bir clana katılabilirsiniz.

Silah seçenekleri ve Silah almak
Cross Fire Silah sahibi olmak için dikat etmeniz gereken bağzı konular var level atlamalarınız da sizlere ilk lvllerde yüksek poanlar verecektir. bu puanları hemen harçamak yerine birktirir ve leveliniz için ideal silah seçtiğinzide silah alım işelemini geçekleştirebilirsiniz bu tip oyunlarda ücretsiz olarak sizlere oyun hizmeti verilmekte tabiki oyun şirketleri para kazanmak için sizlere ZP yani ücret karşılığı puan satmakta ZP alımı yaparsanız, oyunda çok kolay ilerleyebilir ve rakiplerinizden üstün olmanız kaçınılmaz. tabiki unutulmaması gereken şu hususa da dikkat çekmek isterim bu tarz oyunlarda en önemli üstünlük tecrübedir.


Minimum Sistem Gereksinimleri


İşlemci: Pentium 4 1.5 GHz
Hafıza (Ram): 512 MB
Ekran Kartı: Ge Force 5600 ve üstü
Sabitdisk: 1.2 GB
Sistem: Windows Xp, Vista veya 7, Direct X 9.0 C ve genişbant (Adsl,kablo veya uydu) internet

Video

0 yorum:

Yorum Gönder