14 Ocak 2013 Pazartesi

Need for Speed World incelemesi kayıt ol, indir ve ücretsiz oyna


Need for Speed World incelemesi
Bu gün sizlere Need For Speed World oyunundan bahsetmek istiyorum Electronic Arts'ın ücretsiz olarak oynanabilen, NFS tutkunları için online olarak hazırladıkları Nfs world Electronic Arts kalitesini gösteriyor. 

Need for Speed World Kayıt ol
şimdi sizlere bu oyun hakkında bağzı bilgiler vermek istiyorum oyuna kayıt olmak ve indirmek için Buradan KAYDOL sekmesine tıklayıp gerekli bilgileri doldurduktan sonra oyuna kayıt işlemlerini tamamlayın Oyunu indirin ve grekli güncellermeleri yapmasını bekleyin. Bu işlemleri çok kolay şekilde tamamlayabilirsiniz. Oyun yüklendi kayıt işlemleri bitmiş ise artık NFS Wolrd oynayabiliriz. 

Need for Speed World indir
Need for Speed World indirmek için sizlerden küçük bir dosya indirmeniz isteniyor, bu dosyayı indirdikten sonra bu doyanın kurulum işlemini gerçekleştirin ve yüklediğiniz programı çalıştırın. bu doya sayesinde oyun gerekli indirme ve yükleme işlemlerini, kolaylıkla yapacaktır.
Not:Eğer oyuna girdikden sonra tekrar oyuna bağlanırken download işlemlerini yapmaya başlarsa denetim masasından Bölge ve dil seçeneklerinden ingilizce ABD olarak değiştirin bu sayede tekrar download yapmıyacaktır ve play butonu aktif olacaktır her oyuna başladığınızda. 


Need for Speed World ücretsiz oyna ve ilk adımlar
Need For Speed World ücretsiz oyunlar içinde iyi noktalara ulaşaçağını biliyorum lafı uzatmadan oyuna giriş yapalım kullanıcı adı olarak E-mail adresini kullanıyoruz. Luncer ekranında Play btonu aktif olmuş ise oyuna başlayabiliriz. İlk olarak sizden bir karakter için isim seçin, ve 200.000 USD badava para ile kendinize bir araç satın alın. ve enter world butonunua tıklayıp online haritaya giriş yapın diğer online oyuncular etrafta dolaşıyor bu oyunculara çarpışma olmuyor serbest haritada M tuşuna basıp haritadan katılabileceğiniz yarışlara girebilirsiniz.


Yarış Seçenekleri
Drag: Drag yarışları yapabilceğiniz yarışlar dır.
Sprint: Yarış haritasını tamamlayınca biten yarıştır. Tur sistemi yoktur, başlangıç ve bitiş yeri belirlidir.
Circuit: Tur sistemi olan yarış seçeneğidir Etaplardan oluşur.
Pursuit Outron: Polisler den kurtulma oyunudur. haritada polislere verdiğiniz zarar fiyatlandırılır ve yakalanmadığınız sürece, aşama aşama zorlaşır gizlendiğinizde veya yakalandığınızda yarış biter.
Elmas Görevi : Günde sadece bir kez yapılan bir görev dir görev her gün eksiksiz yapıldığında hediyeler yükselir. ( Görevi bir gün bile aksatsanız tekrar birinci günden başlamak  zorundasınız. )

Yarışlar
Multipalyer : Diğer online oyuncular ile yapılan yarışlar ( Para getirisi yüksek )
Single Player : Oyunda botlar ile yapılan yarışlar
Private Match : Yarış haritasını test etmek için ve alıştırma yapmak için yapılan yarışlar



Araçlar
Yarış başıda verilen 200.000 USD ile aldığınız araç D Clas bir araçtır Araçlar E Clas dan başlayıp A Clas araçlara kadar bir çok araç marka ve model mevcut para ve GET IT ile araçlara sahip olabilirsiniz.( GET IT  Oyunda gerçek para ile satılmakta) para biriktirerek de çok güzel araçlara sahip olabilirsiniz. Sahip olduğunuz araçlar ile DClas araçların ve ya AClas araçların  yarışlarına katılabilirler yani Dclas aracınız ile AClas araçların yarışlarına katılamazsınız.

Modifiye

Sahip olduğunuz araçları kazandığınız veya parasını ödediğiniz parçalar ile arıcınızı hız direksiyon hakimiyeti vb. gibi özellikler ekleyerek aracınızın performansını artırabilirsiniz. bu yapmış olduğunuz değişiklikler, oyunda sizi rakiplerinize karşı üstün olmanızı sağlayacaktır. NFS serisinin en sevdiğim yanı araçı zevkinize göre renk ve diğer bir çok görseli kullanmanıza olanak sağlıyor bu özellik içinde araba sevgisi olan, her insan evladının sanal ortamda tatminini sağıyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri
Operating System: Windows XP Service Pack 3, Windows Vista Service Pack 2, and Windows 7 (32 bit and 64 bit versions of Vista/7 are supported)
Processor: 1.7 GHz (Intel P4 or Athlon 64 or higher only)
Memory: 512 MB RAM
Hard Drive: 2.5 GB of free hard drive space
Optical Drive: Not required / NFS WORLD is download only and not available on PCCD / DVD
Video Card: A video card with 64 MB memory and one of these chipsets is required:
NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) / ATI Radeon 8500.
Laptop versions of these chipsets may work but are not supported
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
DirectX: Version 9.0c
Online Multiplayer: 512 Kbps connection; 2-8 Players
Input: Keyboard, Mouse
Optional: USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

VİDEO

0 yorum:

Yorum Gönder