4 Şubat 2013 Pazartesi

Brawl Busters incelemesi kayıt ol indir ve ücretsiz oyna

Bu yazımızda sizlere Brawl Busters oyunun da bahsetmek istiyoruz ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Brawl Busters kayıt olmak ve ücretsiz indirmek.

İnceleme 
Brawl Busters oyunun da klasik bildiğiniz silahlar değil de daha çok dövüş silahları kullanılıyor. oyunda itfaiye cisinden amarikan futbolu oyuncusuna hatta boksör, rakcı gibi bir çok karakter seçeneklerini kullandığı silahları ile rakiplerinizi alt etmeye çalışıyoruz. Store seçeneğinden karakterimize istediğimiz ekipman kıyafet ve daha bir çok şey satın alabiliriz. karakter seçeneklerin içerisinde çok güzel dizayn edilmiş ve göze hoş gelen bir karakter oluşturabiliriz. Brawl Busters kontrolleri de mause tuşları ve klavye ile oyunumuza başlıyoruz. oyunda çok güzel animasyonlar ile sizlerin keyifli dakikalar geçirmeniz mümkün

Brawl Busters Kayıt ol
Brawl Busters oyununa kayıt olmak için Buradan gerekli bilgileri doldurup kolaylıkla kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz dilerseniz facebook üzerinden de kayıt işlemlerini yapabilirsiniz.

Brawl Busters İndir
Türk kullanıcıların Brawl Busters oyununu indirmek için Buradan Europe sitesinden indirme işlemini yapabilirsniz.

Brawl Busters Ücretsiz oyna ve İlk adımlar
Rakipleriniz bir sokak da tepelemek için elinizdeki silahınız ile düşmanlarınıza  karşı mücadele başlıyor ve sopanız gitarınız ile başlıyoruz oyun esnasında arabalar dan çöp kutularına ve daha birçok nesneye tamas edip darmadağın edebilirsiniz.


Video


Brawl Busters Minimum sistem gereksinimleri


Minimum Requirements
   Recommended Requirements
CPU
P4 2.0GHz
Dual Core
Memory
512MB
1GB or higher
Video Card
GeForce FX 5600, ATI 9600 PRO
GeForce FX 6800GT, ATI X800 PRO
Hard Disk
2GB
2GB or higher
System
Windows XP, Windows Vista & Windows 7
Windows XP, Windows Vista & Windows 7
Direct X
9.0 C
9.0 C or Newer
Internet Connection
Cable/DSL or better
Cable/DSL or better


6 yorum: