25 Ocak 2013 Cuma

Ogame ücretsiz oynaya bileceğiniz web oyunu

Bu yazımızda sizlere Ogame web oyunundan bahsetmek istiyorum. Türkçe dil desteği ile Türk kullanıcılara daha keyif veren bir oyun ogame hiç bir indirme yapmadan web tarayıcıları ile oynaya bileceğiniz uzay savaş ve strateji oyunudur. Oyun başarılı bir online ortam ve savaş gemisi seçenekleri sunuyor sizler oyuna ücretsiz olarak oynamak için Buradan gerekli kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. oyuna ilk başladığınız da size bir gezegen veriyor ve oyunda yüzlerce galaksi gezegen ve daha bir çok boş alan bulabilirsiniz.


Oyun Başlıyor
Kayıt işlemleri tamamladıysanız, artık oyuna giriyoruz siteden giriş yaptığınız da size bir gezegen de madenler bu madenleri çıkaran istasyonlar bulunuyor ve tabiki bu istasyonları çalıştırcak  enerji gerekiyor bu madenleri topladıktan sonra bunları yeni yapacağınız tesisler de ve uzay gemilerinin yapımında kullanılıyor

Savunma
Gezeni ve sömürge gezegenleri korumak için savunma yapmak için savunma sekmesinden savunma toplarını inşa edebilirsiniz. bu sayede diğer oyunculardan gelen saldırılardan korunabilirsiniz.

Filo 
Uzay Teresanesi den filo gemilerinizi inşa edebilirsiniz oyun türkçe olduğu için bu işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz deneme yanılma yöntemi ile de kısa sürede oyuna alışmanız mümkün.


Video


0 yorum:

Yorum Gönder