15 Ocak 2013 Salı

Battlefield Play4Free Ücretsiz Online Aksiyon Oyunu


Bu gün sizlere Battlefield oyunun, internetten onlie olarak ve ücretsiz oynanabilen Battlefield Play4Free oyunundan, bahsetmek istiyorum. Electronic Arts firması Battlefield serisini internetten oynanması çok iyi oldu. Oyunu oynamak için Buradan kayıt olun ve ücretsiz olarak indirin. Oyunun kurulumu için açılan pencerede oyunu yükleme işlemi çok kolay arkanıza yaslanın ve sadece yüklemek istediğiniz klasörü ayarlayın kafi, oyunu yükleme işlemi biraz zaman alabilir tabiki internet hızınızla orantılıdır. Asker seçeneklerin den ASSAULT , MEDIC, ENGINEER ve RECON istediğiniz askeri seçip istediğiniz yüz şekilleri veya saç sakal gibi seçnekler ile oynayazağımız. askeri seçiyoruz ve oyuna başlıyoruz.

Oyun Başlıyor

Kayıt işlemleri ve askerimizi seçtikten sonra indirme işlemi de gerçekleştikten sonra artık oyunumuza girebiliriz Battlefield Play4Free oyununa giriş yapmak diğer oyunlardan farklı, oyuna giriş işlemi için internet sitesinden oturumu açmanız gerekiyor Play Now butonuna tıklayıp açılan oyunun luncer ekranı gibi fakat krakteriniz oturumu açılmış gibi başlıyor. oyun rasgele olarak savaşlara katılmanızı sağlıyor açılan oyun ekranın dan silah ve kazandığınız EXPERTISE puanlarınız ile Ekipman ve Askerinize yeteneklerini geliştirebilirsiniz level Battlefield Play4Free oyununda diğer oyunlarda olduğu gibi bulunuyor. Oyuna başladığımızda bir çok araç, silah, tank, helikopter, savaş uçağı vb. kullanabiliriz savaş alanında rakiplerinizin üzerinde turuncu renkli işaretler bulunuyor bu sayede rakiplerinizi karıştımamanız için size yol gösteriyor.

Silah seçenekleri ve silah almak

Battlefield Play4Free oyununda sizlere sağlanan ücretsiz silahlar zaten mevcut ama diğer oyuncular silahlarını geliştiriyor, sizde geliştirmez  iseniz doğal olarak sziden üstün olacaklardır ama bunu da oyunayışınız ile kapatabilirsiniz seçim size kalmış oyunda kazandığınız Foraver ile kıyafet silah alabilirsiniz birde ücret ödeyerek alabileceğiniz FUNDS ile sizlere daha fazla seçenek ve daha fazla üstünlük sağlayabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Operating system: Windows XP or Windows Vista
CPU: Intel Pentium 4 1.7 GHz
RAM: 512 MB (1 GB on Windows Vista)
Video card: 128 MB, Pixel shader 2.0, DirectX 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Hard Drive space: 1 GB
Internet connection: 256 kbit


VİDEO

0 yorum:

Yorum Gönder