16 Ocak 2013 Çarşamba

League of Legends Ücretsiz Online Strateji Oyunu

Bu gün sizlere League of Legends online strateji oyunundan, bahsetmek istiyorum Xfire Top Ten listesinde 1. sırada yerini alan oyun, kaliteli ve bir o kadar da göresel, oyuna kayıt olmak ve indirmek için Buradan Türkçe dil desteği ile gerekli, işlemleri yapıp oynamak için hazır hale getirebilirsiniz. Efsaneler ligi olarak adlandırılan ve ücretsiz olarak oynanabilen bu oyunun hikayesini okumak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz League of Legends kayıt ve indirme işlemlerini başarıyla tamamladıktan artık oynamaya başlayabiliriz.

Oyun Başlıyor 
League of Legends Luncer ekranında güncellemeleri tamalayın. giriş yaptığımızda karşımıza gelen ekran Play butonuna tıklıyoruz ve gelen sayfada Tutorials ( Öğretici ) seçeneğinden Lunch butonuna tıklayıp oyuna başlıyoruz Strateji oyunu, olduğu için yukarıdan kuş bakışı olarak karakterimize bakıyoruz. mause ile kontrol ettiğimiz karakteri ilk başlarda biraz yabancılık çekebilirsiniz sağ tuş ile karakterimizi yürütüyoruz. size yardımcı olan krakterler oyunda sizin yanınız da savaşıyor tabi rakip tarafta da bu karakterlerden var ve rakip oyuncular ile savaşyor. League of Legends Şampiyonları seçereken size ücretsiz olarak her hafta değişen bir şampiyonlar gurubu bulunuyor istediğiniz şampiyonu bu gurup içinden seçebilirsiniz


Bu ekranda seçmiş olduğunuz şampiyonu Lock in butonuna tıklayarak seçim işlemini tamamlıyoruz
( Gurubunuz sadece bir şampiyon seçebilir aynı şampiyon iki defa seçilemez ) Lock in butonunun solunda Spels kutucuğu seçmiş olduğunuz şampiyona ek olarak sağlık güç vb. gibi özellikler de seçiniz leveliniz yükseldikçe bu Spels ler size daha fazla seçenek sunacak.

Şampiyonlar ve Özellikleri
League of Legends oyunun da her şapiyonda 4 adet skil bulunur. Oyuna ilk başladığnız da sizden bir skil seçmenizi ister ve level atladıkça bu skillerinizi yükseltilir. ve skillerin vuruşları  güçlendirilir bu sizin seçiminize bırakılmıştır skilleri Q, W, E, ve R tuşları ile kullanılır. masue tuşalyarak hedefinizi belirlemeniz de gerekiyor. Şampiyonların skilleri ve özllikleri farklıdır. bu yüzden seçimleriniz de deneme yanılma yöntemiyle kolayca alışabilirsiniz.




Haritalar ve savaş
League of Legends oyunun da sizlere 5v5 ve 3v3 şeklinde harita seçenekleri bulunmakta bu haritalrda bütün şartlar rakipleriniz ile eşit olarak sağlanmıştır. Sizlere yardımcı olan küçük yaratıklar ile birlikte savaş başlıyor bu haritada dükyan da bulunmakta bu dükyandan güçünüzü artıracak ekipmanlar satın alabilirsiniz ve biriktirdiğiniz gold ile alışveriş yapacaksınız resimde görülen harita 3v3 karşılama sından örnektir.
Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi:Windows XP,Win 7 veya Vista
İşlemci:2 GHz İşlemci
Ram:Win XP için 1 GB RAM,Win 7/Vista için 2 GB RAM
Gerekli Boş Harddisk Alanı:2 GB Sabit disk alanı
Ekran Kartı:Shader 2.0 destekli ve DirectX 9.0c destekli ekran kartı


Video


0 yorum:

Yorum Gönder