20 Ocak 2013 Pazar

AirRivals ücretsiz online Aksiyon oyunu ( Hava Araçları ile oynanan )


Bu yazımız da sizler AirRivals ücretsiz oyunundan bahsetmek istiyoruz. Hava araçları ile oynanan çok oyunculu bir aksiyon oyunu, sizlere birer pilot gibi manevralar yapabileceğiniz bir online oyundur. AirRivals oyununa, ücretsiz olarak kayıt olmak ve indirmek için Buradan gerekli işlemleri yapabilirsiniz. ve oyunun hikayesine Burdan ulaşabilirsiniz. Oyunda tüm geminin hakimiyeti sizde gerkli silahlar ile düşmanlarınıza ateş ederek yaptığınız, manevralar ile çok keyif alacağınızı umuyoruz. oyunun türkçe web sitesinden örenmek istediğiniz bir çok bilgiyi alabilirsiniz sizlere sundukları türkçe bilgiler için Gameforge ekibine teşekkür ediyorum bu sayede türk oyuncular oyuna daha kısa sürede ve daha bilinçli olarak faydalanıyor.

Oyun Başlıyor
AirRivals oyunun da kayıt ve yükleme işlemini bitirdikten sonra sıra oynamaya geldi. masa üstün den AirRivals logosuna tıklayarak oyunu açıyoruz. gerekli güncelleme işlemleri tamamladıktan sonra oyunu başlatabiliriz. Sizden bir karaker oluşturmanız istenmekte değişik karaketer ve gemis seçeneklerinden bir gemi seçebilirsiniz. ve karakter adı belirleyip oyuna giriş yapıyoruz. ve artık gökyüzünde dilediğiniz manevrayı yapabilir ve sizlere verilen görevleri yapabilirsiniz bu sayede seviye hızlı şekilde yükseltebilirsiniz Arkadaşlarınız ile keyif li bir online ortamda tugaylar kurabilir ve birlikte savaşlar yapabilirsiniz.

Görevler
Airirvals oyununda RPG oyunlarının bezeri bir görev sistemi vardır. Seyir halinde ateş edilerek oynanan  bu oyun, farklı uzay görevleri ile oyuncuların beğenisini kazanmıştır. Bir görev başarı ile tamamlandığında ödül olarak oyunun derinliklerine sürükleyecek eşyalar kazanabilirsiniz.


Eşya satın almak
AirRivals oyunun da sizlere değişik gemiler ve silahlar satın alabileceğiniz eşya dükkanından bahsetmek istiyorum Premium eşyalar ile oyunda daha hızlı gelişim sağlayabilirsiniz.

Video

0 yorum:

Yorum Gönder