21 Ocak 2013 Pazartesi

Combat Arms Ücretsiz Aksiyon oyunu ( Türkçe dil desteği )

Bu yazımız da sizlere Combat Arms Ücretsiz oyunundan bahsetmek istiyoruz. Nexon firması Türk kullanıcılar için Türkçe dil desteğiyle oluşturduğu, oyun sizlere heycanlı bir Aksiyon oyunu sunuyor bu oyuna kayıt ve indirme işlemleri için Buradan Gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz oyunu ücretsiz kayıt olun ve ücretsiz indirin. Oyunda rakipleriniz ile kıyasıya, bir savaş ortamı sunan oyun görüntleri ve silah seçenekleri gerçekden bu tip oyunlarda başarıyı yakalamış durumda. Combat Arms oyunculara sunduğu, bağzı etkinlikler ile daha keyifli anlar yaşamanızı sağlıyor Klanlar kurarak oyunu arkadaşlarınızla birlikde daha keyifli bir ortamlar, oluşturup daha keyifli karşılaşmalar hazırlayabilirsiniz.

Oyun Başlıyor
Combat Arms Ücretsiz olarak üyelik ve indirme işlemlerini, yaptıktan sonra isterseniz oyuna başlayalım şimdi masaüstü ne gelen simgesinde oyunu açıyoruz. Gerekli güncelleme işemlerini tamamladıktan sonra oyuna başlıyoruz. kullanıcı adı ve şifre işlmelerini geçtikten sonra sizden takma ad girmeniz isteniyor bu isim sizin oyunda gözüken ekranınız olacak yeni kullanıcılar için oyuna alışmak için sizlere basit işaretler ile oyuna hazırlıyor.


Silah Almak için
Combat Arms Ücretsiz olarak sizlere verdiği silahlar dan başka oyunda, toplam 300 adet esilah seçeneği var bu seçenekler de belli bir puan, karşılığı sahip olabilirsiniz. Tabiki bu tarz ücretsiz oyunlar da bağzı puanlar satılarak, diğer oyunculardan üstün olmak için gerçek para ile bu puanlara sahip olabilirsiniz. Sizlere daha keyifli bir oyun sağlamak için verilen emeklerin de bu şekilde karşılığını beklemeleri gayet normal bir durum.

Video

0 yorum:

Yorum Gönder