23 Ocak 2013 Çarşamba

Knight Online World ücretsiz MMORPG oyunu

Bu yazımız da sizlere Knight online world oyunun, dan bahsetmek istiyorum. Türk oyun dünyasına ilk katıldığı günden beri sevilerek oynanan oyun, popüleritesini hiç bir zaman kaybetmedi. NTTgame.com firmasının ücretsiz olarak oyunculara sundu Knight online başarılı bir MMORPG olarak karşımıza çıkıyor. Knight online ücretsiz üye olmak ve indirmek için Buradan gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Oyunda sizlere sunulan bir çok etkinlikler sizlerin daha fazla keyif almanız için her zaman güncel tutuluyor. Oyunda Mage, Rogue, Warrior ve Priest karakterler seçenekleri bulunuyor.

Oyun Başlıyor
Knight Online sitesinden üyelik ve indirme işlemlerini yaptıysanız sıra geldi oyuna başlamaya, oyuna girmek için masa üstüne gelen simgeye tıklayınız. gelen Luncer ekranında gerekli güncellemeleri indirdikten, sonra oyuna kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra başlıyoruz oyunda, birçok server var ve en son açılan server lar Titan ve Destan istediğiniz server da oyuna başlayabilirsiniz. Sizlerden Elmorad veya Karus olmak üzere iki ırktan birini seçmeniz isteniyor. Her servar da sadece bir ırk seçmenize izin veriliyor. Irk seçimini de yaptıkdan sonra gelelim  Karakter seçimine.


Karakter Seçimi

Warrior: Oyunda en güçlü karakterler den birisi warrior dur. Armor ve vuruş gücü son derece fazladır oyunda boss keserken en fazla kullnılan karakterdir.
Rogue: Oyunda Okçu veya Asasian olarak hız görümezlik gibi, özel yetenekleri bulunan Rogue oyunda bir çok oyuncu tarafından beğeniyle oynanmaktadır.
Mage: Oyunda büyücü olarak karşımıza çıkan mage, level yükseldikçe çok iyi ve çok kuvvetli büyüler sayesinde boss bile kesebilir ama tabiki gurup halinde saldırı yaparsalar
Priest: Oyunda sağlıkçı olarak görev alan Priest, boss keserken Pvp ve Pve de çok faydalı bir karakter sınıfıdır. oyunda sağlık ve buf Priest ten sorulu diye bilirim


Video

0 yorum:

Yorum Gönder